Cases

Her er en case fra Helsevejledningen som jeg har lyst til at dele.
Den er en af den slags oplevelser der gør det hele værd!

Allergibehandling:

sascha2

En af mine søde kunder, som er i slutningen af tyverne har i mange år, siden hun var barn, haft dyrehårsallergi. Allergi overfor hund og kat. Priktestet positivt for 6 år siden.

En problematiserende situation for min kunde, da hendes arbejde kræver at hun kommer i forskellige hjem, hvor der til tider er hunde og katte, plus at hun har anskaffet sig en længe ønsket hund, som skulle være allergivenlig. Men hun tålte ikke sin hund og tålte dårligt de forskellige hjem hun kommer i. Reaktionerne på allergi var klassiske. Kløe i svælg, ører og øjne, så meget at hun fik lyst til at stikke hånden ned i halsen og klø indefra! Hævede, røde og rindende øjne og næseslimhinder. Luftveje der føles lukkede og vejrtrækningsproblemer. Kløe på huden hvor hun har haft kontakt.

Min behandling startede op med at forsøge at få lidt ro på allergien med homøopatiske lægemidler, probiotica og begynde en let udrensning og genopbygning af balancen i kroppen. Da hendes system begyndte at reagere i den retning jeg gerne ville, begyndte vi på en mere fysisk behandling hvor jeg brugte meridianbane tryk og massage samtidig med at vi arbejdede os ned i kernen af problemet! Vi arbejdede med hændelser som har sat hjernen i alarmberedskab. Når hjernen opfanger at vi er angst/har frygt og ikke kan se en reel forklaring og udvej opsamler den informationer om alt omkring os: sted, temperatur, situation, mennesker, lugte, kropsfølelse, puls, hvad vi fordøjer, hvad der er i luften m.m. Alt dette bruger hjernen til at katalogisere en hændelse som den anser fridasom livstruende. Sker der nu én, eller flere hændelser igen, hvor nogle af disse faktorer spiller ind. Ja så er der en mulig allergi-reaktion eller andet kronisk på vej.

På den 5. konsultation hos mig kunne jeg introducere hende for min hund og mine katte uden der kom nogen allergisk reaktion! 3 uger senere til 6. konsultation, stadig ingen allergisk reaktion! Fantastisk at se min kunde med mange års frygt for kattehår, bore sit ansigt ned i en kat med massiv sommerfældning! Uden at der sker det fjerneste med det. Det glæder mig i den grad sådan, det er den slags oplevelser, der gør det hele værd at arbejde for!
Der er stadig nogle ting at arbejde med for min kunde, da vejrtrækning og immunforsvar i mange år har været belastet af allergien. Men det kan man altså gøre noget ved.

Der er mange veje til Rom, – og mange veje til sundhed – det her er bare én af dem.
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg kan få lov at hjælpe andre på denne måde :-),
Line Rønne, juli 2016