Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for digitale varer (downloads)

Handelsbetingelser for digitale varer købt på klinik-calendula.dk webshop drevet af Klinik Calendula, Seerdrupvej 4, 4200 Slagelse, CVR: 30662563.

Priser

Alle priser er gældende udsalgspriser i danske kroner inkl. moms.

Betaling

Betaling for digitale varer på webshoppen foregår via PayPal på webshoppen klinik-calendula.dk/shop. Du vil først modtage dine varer når beløbet er hævet. Der er ikke noget betalingsgebyr.

Levering

Digitale varer til download leveres via en e-mail, som indeholder et unikt download-link. Du modtager en ordrebekræftelse, efter succesfuld betaling, som indeholder et link hvorfra du kan downloade dit produkt. Leveringen sker kun via e-mail.

Leveringstiden for digitale produkter er mellem 3-10 minutter, afhængig af hvor hurtigt e-mailen med linket når frem til din mailboks.

Download linket for dit køb kan højst bruges 3 gange og udløber efter 14 dage.

Fortrydelsesret

Da digitale varer er en straks levering bortfalder fortrydelsesretten så snart download linket har været i brug. Er produktet ikke downloaded kan købet annulleres inden 14 dage.

Rettighed og brug

Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for, at filerne ikke spredes videre til andre brugere, og for at tage sikkerhedskopi til eget brug.
Du skal i øvrigt være opmærksom på, at du udelukkende køber brugsretten til personlig brug.

Handelsbetingelser for fysiske varer

Handelsbetingelser for fysiske varer købt på klinik-calendula.dk webshop drevet af Klinik Calendula, Seerdrupvej 4, 4200 Slagelse, CVR: 30662563.

Priser

Alle priser er gældende udsalgspriser i danske kroner inkl. moms.

Betaling

Betaling for fysiske varer på webshoppen foregår via PayPal på webshoppen klinik-calendula.dk/shop. Du vil først modtage dine varer når beløbet er hævet. Der er ikke noget betalings gebyr.

Levering

Fysiske varer leveres via DAO. DAO har en leveringstid på 2-4 dage. DAO vil helst lægge pakken i din postkasse. Hvis pakken er for stor til det, bliver pakken placeret ved døren. Hvis leverings stedet ikke synes, sikkert, eller de ikke kan levere pakken til dig, bliver den afleveret i nærmeste daoSHOP.
På alle dao pakker får du track & trace. Du får en notifikation på sms og e-mail, når pakken er leveret hos dig.
Vær opmærksom på at DAO ikke leverer til erhvervadresser, – kun privat.

Fortrydelsesret

Du har mulighed for at fortryde dit køb i op til 14 dage efter, du har modtaget varen. Varen skal retuneres i samme stand som du modtog den. Dvs. du må gerne kigge og mærke på den, men du må ikke tage varen i brug. Der skal være ubrudt forsegling hvis en sådan er på varen.
Fortryder du dit køb, skal du senest 14 dage efter modtagelsen af varen give Klinik Calendulas Webshop besked om, at du vil fortryde købet. Enten via mail@klinik-calendula.dk eller mobil 61798021
Fristen på 14 dage er overholdt, hvis du blot har meddelt, at du vil fortryde købet inden fristens udløb. Derefter har du yderligere 14 dage til at få pakken afsendt.
Sender du en vare retur til Klinik Calendulas webshop, fordi du har fortrudt dit køb, skal du selv betale fragten.
Når du sender varen, skal du altid sørge for at få dokumentation for, at varen er sendt – for eksempel en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. Du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos Klinik Calendula.

Refundering af Pengene

Fortryder du dit køb hos Klinik Calendulas Webshop, har du krav på at få pengene tilbage for varen og for fragten.
Returnerer du en vare, har Klinik Calendulas Webshop en frist på 14 dage til at tilbage pengene tilbage til dig. Fristen starter, når du har meddelt, at du returnerer varen.