Priser

Priser pr. 1.12.2018:

Prisen er inkl lagen og håndklæde.

Behandlinger på 60 min koster 600 kr.
Behandlinger på 90 min koster 850 kr.
Børnebehandlinger (0-12 år) på 30 min koster 350 kr.
Afbud senere end kl 18 dagen før, eller udeblivelse koster 300 kr.
Akuttid efter åbningstid koster 850 kr for 60 min.

Betaling foregår efter behandlingen og kan enten være kontant eller via MobilePay.

 

Katagorierne indenfor behandling:

Massage – kropsterapi:
En behandling hvor kroppen ses som helhed. Alt efter hvem jeg behandler kan det være at jeg udover massagen bruger DORN kropsbehandling, organmassage, lymfedrænage, åndedræt, meridianbehandling eller chakrabehandlinger. Selvfølgelig i samråd med dig som kunde, men organmassage, DORN eller andre behandlinger behøves ikke længere bestilles separat, men kan indgå i denne behandling.
60 min – 600 kr
90 min – 850 kr

Massage – Afstressningsterapi:
En behandling til dig med stress, hvor kroppen ses som helhed. I disse behandlinger vil jeg ofte udover massagen, bruge organmassage, chakrabehandling og visualiseringer.
60 min – 600 kr
90 min – 850 kr

Børne kropsbehandling (0-12 år):
Børn responderer generelt nemt og let. Her bruger jeg ofte kropskorrigerende bevægelser fra DORN og blid massage.
30 min – 350 kr

DORN terapi:
En meget aktiv og korrigende kropsterapi, som kan bruges af stort set alle (undtagelse af gravide, svær knogleskørhed, kræft eller inflammationssygdomme i udbrud.)
DORN arbejder med rygsøjlen, som er en del af nervesystemet. Kan forbedre både bevægelighed, smerter og energistrøm til alle dine organer.
DORN er god til fastlåste mønstre, både kropslige og følelsesmæssige. Afsluttes med en afslappende balancering.
60 min – 600 kr

Organmassage:
Chi-nei-tsang
Meget blid og dyb behandling af organerne. Meget indfølende og virksom behandling. Styrker organerne, løsner op for energien. Løsner gammelt arvæv og traumer. Behandlingen er meget beroligende og har ofte en opløftende virkning på sindet.
Rigtig gode erfaringer med fordøjelsesudfordringer, livmoder spændinger, arvæv, hjertebanken, kronisk træthed og træg mave.
60 min – 600 kr

Holistisk Behandling:
Denne behandlingsform henvender sig til dig med kroniske udfordringer og som er parat til at ændre på dem! Det kan både være fordøjelse, stress, hjertekredsløb, hormonelt, immunforsvaret, inflammationstilstande, smerter, træthed – eller måske lidt af det hele
Her modtager du vejledning i kost, urter, tilskud, livstil, bevægelse og åndedræt. Sammen med det vil du modtage kropsterapi.
En behandling der oftest vil strække sig over 3-4 måneder. Her skal vi minimum ses hver 14 dag. Ofte vil det skifte mellem 60 min og 90 min behandlinger.
En behandling der kræver din dedikation for at opnå resultater.
Til gengæld kan du mens du er i behandling skrive og ringe til mig og få al den hjælp, opbakning og støtte der er brug for!
90 min (første gang regn med 120 min – 850 kr
60 min – 600 kr.
Der er ekstra udgifter til urter, olier og kosttilskud. Det er individuelt hvor meget.

Akut tid:
Tiden skal altid aftales med mig over telefonen, sms eller mail. Oftest vil det ligge efter kl 17, eller før kl 9.
60 min – 850 kr.

Der er mulighed for køb af klippekort med 5 klip. Her sparer du 10 %. Klippekortene er ikke personspecifikke, så man kan dele det med andre hvis man vil :-).

Hvis du ikke allerede følger mig på facebook kan du her finde link til mig. Jeg har 2 facebook sider. (og en instagram, som jeg ikke er så flink til lige nu, men øver mig i at bruge lidt mere)
Klinik-Calendulas facebook, hvor jeg lægger ledige tider op og opslag om bevægelse og de arrangementer jeg afholder samt de kurser jeg deltager i. Klinik-Calendula på facebook

Og så har jeg facebooksiden Urteline, som er alt urtenørderiet! Opskrifter, inspiration, viden og arrangementer.
Urteline på facebook
Her på hjemmesidens blog finder du også lidt urtenørderier: