Nyheder

Store beslutninger

Det seneste år, med discusprolaps, lyst til ændring og nu coronakrise, har på mange måder skabt grundlaget for den beslutning jeg nu har taget.
Det er ikke nemt at fortælle dig at jeg har besluttet at lukke ned for den del af Klinik Calendula, som har med kropsterapi at gøre, allerede fra nu af.
Det vil sige at jeg ikke længere tilbyder fysiske behandlinger. Dvs. både massage, dorn terapi og organmassage.
Jeg beholder dog urte- og helsevejledningen og beholder mine urteworkshops, urteture, retreats og urteforedrag.

Gavekort og klippekort gælder stadig

De kunder som har gavekort eller klip tilbage på klippekort til gode, kan selvfølgelig stadig komme og få deres behandlinger når Regeringen siger at jeg må behandle igen. Kontakt mig, så finder vi ud af det.

Grønne gener

Årsagen til ændringen er at jeg starter på Gartner Uddannelsen. Tiden her under Coronakrisen har givet mig mulighed for at mærke godt efter. Hele det sidste år har jeg følt at et skifte var nødvendigt, men ikke kunnet se hvor vejen skulle gå hen. Det ved jeg nu! Jeg er gået tilbage til min ungdomsdrøm hvor jeg ville være økologisk Landkvinde. Jeg har cirklet om gartneruddannelsen flere gange gennem livet og nu er tiden, pladsen og skiftet her.

Livet er ét langt eventyr

Mit liv har altid været natur og planter, det er der vist mange af jer der ikke er i tvivl om. Og nu følger jeg mit hjerte og min drøm endnu engang. Livet er jo én lang rejse og vi er jo hver især med til at skabe det eventyr vi gerne vil møde på vores vej.

Taknemmelighed

Jeg elsker min lille klinik for hvad den har vokset sig til. Mit hjerte er fyldt af glæde og taknemmelighed over alle jer skønne mennesker den har bragt til min dør. Men jeg har brug for at flytte mig for at blive ved med at vokse og udvikle mig.

Tak

Tak for denne del af rejsen sammen med mig. Tak for dig. Tak fordi du har valgt at lade mig hjælpe dig. Det har lært mig så meget og givet mig så meget.

Med åbent og kærligt hjerte får du et kæmpe virtuelt kram!
-Line

Praktisk:

Er du en af dem med gavekort eller klippekort? Så kontakt mig når regeringen åbner op for behandlinger igen, så finder jeg en tid til dig.

Onlinebooking er ikke længere muligt, kontakt mig på mobil: 61312270 eller send en mail på mail@klinik-calendula.dk

Klinik Calendula
Seerdrupvej 4,
Fårdrup,
4200 Slagelse
http://www.klinik-calendula.dk
Mobil: 61 31 22 70