Stress og Energibalance

Søndag d 23. februar 2020

Urteworkshop om Stress og Energibalance

Urteworkshop om Stress og Energibalance

Er det svært at finde ud af det indre energiregnskab? Er der aldrig timer nok i døgnet? Er der for meget der dræner og for lidt der giver energi? Hvordan tager man ansvar for, og vare på sin egen Energi?

Hvad lærer man på denne Urteworkshop?
Urteworkshoppen er delt op i fire dele:
1. Oplæg og snak om hvad energi egentlig er for noget. Herunder samfund, maskulin og feminin energi, udadvendt/indadvendt, stress og regenerering, balance og flow i livet.
2. Personlig konstitution ud fra de fire klassiske temperamenter og hvad det betyder.
* Frokost pause *
3. Oplæg om Urterne! Vi skal smage og sanse urter som kan hjælpe os med vores energibalance.
4. HANDS ON! Fremstilling af et urteprodukt som man får med hjem (f.eks. herbal-balls eller urtete). Urteproduktets urter vælges individuelt ud fra den enkelte deltagers personlige behov.

Vi vil bruge den græske klassiske temperamentslære til at lære os selv og vores individuelle energi og behov bedre at kende.
Vi vil finde vores individuelle konstitution ved hjælp af de 4 klassiske temperamenter: koleriker, sangviniker, flegmatiker og melankoliker. Hvert temperament er et udtryk for en blanding af kvaliteterne varm, kold, fugtig og tør.
Der vil blive gennemgået ca. 10 nemme sikre urter. Urterne skal vi også forsøge at klassificere ud fra hvilke kvaliteter de er.
På workshoppen vil vi lære at kunne vælge mellem urter, for at finde ud af hvilke urter der gavner den enkelte person og hvilke der ikke gør. Eks: Baldrian er en dejlig afslappende urt, men hos nogle enkelte virker den modsat.
Og så skal vi være HANDS ON med urterne! Der skal laves et urteprodukt, som deltagerne selvfølgelig skal have med hjem.
I vil få viden om forskellige urter som kan I hver især kan bruge for at støtte kroppens egen kraft til at genfinde balance.

Workshoppen er meget sanselig, da det er min yndlings måde at lære urterne at kende på. Derfor vil vi smage, dufte, se og mærke urterne. Hands On er også en vigtig del, da det er her man sanseligt kan tage ansvaret for sig selv og lave et individuelt urteprodukt som skal nære, støtte og styrke.

Kom og vær med! Sammen bliver vi klogere på os selv hver især.

Praktisk:
Søndag d. 23/2 kl 10 – 16:30.
Pris: 695 kr inkl. materialer til urteprodukter, Kaffe, te og lille snack.
Lille hold. Max 8 deltagere!
Medbring: Frokost, skriveblok og skriveredskaber.

Underviser, Line Rønne er urteterapeut og kropsbehandler. Har arbejdet med lægeurter og naturlig sundhed i 17 år og driver til dagligt Klinik Calendula.

Sted: Det skønne hus i skovbrynet i Bisserup.Holsteinborgvej 149, 4243 Rude. (V. Carina Lyall)

Tilmelding på mobil: 61312270 eller mail@klinik-calendula.dk
Betaling på mobilepay nr: 33110
– husk at anføre navn og urteworkshop 23/2

Betingelser:
Din plads er først sikret når du har betalt.
Ved aflysning af kurset får du naturligvis pengene retur. Hvis du melder fra senere end en uge før kursets afholdelse, får du ikke pengene retur, men er velkommen til at give billetten videre.