Urtevejledning

Holistisk Urtevejledning

Holistisk Urtevejledning er for dig som gerne vil hjælpe din krop til større sundhed ad naturlige veje, og som samtidig gerne vil lære dig selv bedre at kende.

Som helse og urtevejleder tilbyder jeg dig min hjælp til f.eks. fordøjelsesproblemer, allergi, eksem, kredsløbsproblemer, hovedpine, hormonelle ubalancer, lavt immunforsvar, livsstilsændringer, energi og meget andet.
Jeg inddrager ofte naturen som ressource, inspiration og som et aktivt redskab. Det kan f.eks. være at du bliver introduceret til øvelser i naturen, som giver ro, øvelser for kropsbevidsthed og øvelser som sænker stressniveauet.

Behandlingen er holistisk og altid individuelt tilpasset, så den passer til dig og dine behov.
Du skal være parat til at ville bruge urter og ændre på kost og livsstil for at få det optimale ud af forløbet.

Mine værktøjer er mange når du kommer til holistisk Urtevejledning. Udover Urtebehandlingen bruger jeg livstilsvejledning,  kropsterapi, akupressur, bindevævsmassage, lymfedrænange, chakrabehandling, traumeforløsende behandling, organmassage, stressreducerende behandling, og meget mere.

Mens du er i behandling kan du skrive og ringe til mig og få den hjælp, opbakning og støtte der er brug for!

Første gang du kommer hos mig vil konsultationen være en længere samtale, hvor jeg afdækker dine problematikker og ubalancer. Jeg arbejder ud fra et konstitutionsskema for at finde ud af hvor dine ubalancer ligger henne. Derudover kan jeg have andre spørgeskemaer med f.eks. fordøjelse, menstruationscyklus, søvnmønster, spisevaner m.m.

Efter første konsultation samler jeg trådene og sender dig en mail med de aftaler vi har lavet, samt de anbefalinger jeg har til dig. Det kan være vejledning i urter, kost tilskud, livsstil, bevægelse og åndedræt.

Hvis du vælger Helse- og urtevejledningen, som en enkelt konsultation uden forløb, så har du mulighed for en kortere telefonisk samtale samt stille spørgsmål via sms og mail i 14 dage efter konsultationen.

Hvis du vælger et behandlingsforløb, vil det oftest strække sig over ca 3 måneder. Her skal vi ses ca. hver 2-3 uge. Første konsultation varer ca. 90 min. De efterfølgende konsultationer er af 60 min. Her vil du få en mail efter hver konsultation med vores aftaler og mine anbefalinger. Mellem hver konsultation har du mulighed for kontakt via telefonsamtale, sms og mail.

 

Første konsultation: 90 min – 850 kr

Efterfølgende konsultationer: 60 min – 600 kr

Sundhed på 3 måneder. Forløb: 5 x 60 min – 2700 kr (betales på én gang)

Der er ekstra udgifter til urter, olier og kosttilskud. Det er individuelt hvor meget der skal bruges.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig og glæder mig endnu mere til at hjælpe dig videre på vejen til større naturlig sundhed.

De varmeste urtehilsner fra Line, Klinik Calendula

  1. gang helse og urtevejledning:
    Konsultationen varer ca 90-120 min og koster 850 kr inkl moms.
    Derudover skal du regne med udgifter til urter og kosttilskud. Vi aftaler individuelt hvor budgettet skal ligge. Teer er langt billigere at drikke end det er at spise kapsler.
  2. og efterfølgende konsultationer varer 60 min og koster 600 kr inkl moms. Herudover igen evt udgifter til urter og kosttilskud.

En ny problematik vil ofte kræve en 1. gangs konsultation, da vi på ny skal finde ud hvad det er der sker i kroppen og i dig.